2014. február 19., szerda

Tavasz van

Lassan tavasz van, ezt az is jelzi hogy egyre többen kezdenek lázas munkába kertjük grillező részén itt Budaörsön mindenképpen. Gondos kerttulajdonosok ősszel elpakolják minden grill felszerelésük és csak az első napsugarak láttán szedik újra szét. Ezek a napsugarak itt vannak és grillezni hívogatnak. Bár még kicsit bujkálós és egy-egy napra elborong az idő, azért érezzük ez már nem az az igazi tél.
A szerdai jóidőt kihasználva nekiálltunk mi is grillezni. Előszedtük a télire elpakolt grillcuccot. A menü az egyszerűbbik volt, a kedvencem: sajt és gomba,valamint volt még hozzá egy csirke mell is. ( A szakavatottak tudni vélik, a szárnyasok nem jók grillezni- ezt meg kell hogy cáfoljam, a szójával mézzel pácolt grillezett csirkemellnek nincsen párja, de ezt egy későbbi írásban fogom taglalni, amikor a szárnyas belsőségek grillezését is, receptekkel képekkel) Köretnek salátát gyártottam fejes salátából, répával, kukoricával és uborkával. Ezt az egész család nagyon szereti, ahogyan a grill ételeket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése